Τα φωτοτυπικά μηχανήματα σήμερα αναπτύσσονται συχνά να κάνουν περισσότερα από ό, τι έχουμε κανονικά φανταστεί να κάνουν. Οι περισσότερες εταιρείες θα εκφράσουν την ανάγκη τους να θέλουν απλά μια εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση με προαιρετική μονάδα φαξ. Καθώς ένα φωτοτυπικό μηχάνημα είναι σχεδιασμένο ως ένα κομμάτι για την καλύτερη βοήθεια και την υποστήριξη των αναγκών διαχείρισης των εγγράφων σας αφήστε το να κάνει ακριβώς αυτό.

Αυτό το σύντομο άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα 5 βασικά χαρακτηριστικά για να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά του σωστού φωτοτυπικού μηχανήματος.

1) πολλών λειτουργιών - Αν και αυτό φαίνεται προφανές, βεβαιωθείτε ότι το φωτοτυπικό σας βοηθά εσάς και όχι το αντίστροφο. Ελέγξτε ότι η συσκευή προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούν οι χρήστες, δηλαδή εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση. Για να βοηθήσετε στον περαιτέρω εξορθολογισμό της ροής εργασίας σας, επίσης αξίζει να διερευνηθεί η βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα συναντήσετε στις περισσότερες επιχειρήσεις είναι η αποστολή και διανομή ενός εγγράφου κατ 'ευθείαν από τη συσκευή εκτύπωσης, και για πολλούς αυτό είναι το πιο αποδοτικό εργαλείο που εξοικονομεί χρόνο άμεσα.

2) Ταχύτητα – το να εργάζεστε σε ένα απαιτητικό κόσμο δεν είναι εύκολο. Όταν ο χρόνος είναι χρήμα, ο τερματισμός μια εργασίας εκτύπωσης πριν από τη λήξη της προθεσμίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικός και σας βάζει πάντα σε καλύτερη θέση. Η ταχύτητα για τα φωτοτυπικά μηχανήματα είναι το μέτρο σε ppm - σελίδες ανά λεπτό, δηλαδή για το πόσο γρήγορα θα εκτυπώνει ένα έγγραφο για εσάς. Ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί, τον αριθμό των ανθρώπων και τα στοιχεία του τι χρησιμοποιείται για όλες τις ανάγκες.

3) Όγκος - Όπως τα περισσότερα αντικείμενα ή τα προϊόντα που αγοράζετε, τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα, βρίσκεστε πάντα αντιμέτωποι με φθορά. Παρόμοια με ένα αυτοκίνητο, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα απαιτεί τακτική συντήρηση για την εξασφάλιση της λειτουργίας στη βέλτιστη απόδοση της στην ικανοποίηση των αναγκών σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να πάρετε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα που μπορεί να χειριστεί τον όγκο θα πρέπει να παράγει. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για να εκτυπώσετε 7000 αντίτυπα, ένας μικρός εκτυπωτής δεν θα αρκούσε αυτό το επίπεδο εξόδου. Αν και δεν θα καταλαμβάνουν τόσο χώρο, δεν θέλετε να πρέπει να καλείτε τεχνικό κάθε δύο λεπτά επειδή συνέβησαν εμπλοκές χαρτιού και ούτω καθεξής.

4) τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης - Αυτό σας επιτρέπει να αντιγράψετε αυτόματα ή να σαρώσετε ένα έγγραφο διπλής όψης μέσω του τροφοδότη. Αυτό αποτρέπει το να χρειάζεται ο χρήστης να επαναλάβει μια ενέργεια για να έχουν ολοκληρωθεί οι δύο πλευρές, εξοικονομώντας προσπάθεια, χρόνο και ανθρώπινα λάθη. Αυτή είναι μια λειτουργία από την οποία μπορούν να ωφεληθούν πραγματικά οι εταιρείες που κάνουν πολλαπλές σαρώσεις ή χρησιμοποιούν το φωτοτυπικό πολλοί διαφορετικοί χρήστες.

5) διεπαφή χρήστη – οι εργαζόμενοι θα καλωσορίσουν ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα απεικόνισης κατά την αλληλεπίδραση με τη συσκευή εκτύπωσης. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να είναι υπερβολικά πολύπλοκος ένας εκτυπωτής, καθώς προορίζεται να είναι ένα λειτουργικό κομμάτι του εξοπλισμού της εταιρείας σας, που μπορεί να βοηθήσει στην εύκολη ολοκλήρωση των εργασιών σας.