Η Konica Minolta ανακοίνωσε την νέα σειρά  bizhub.

Η Konica Minolta ανακοίνωσε την νέα σειρά ασπρόμαυρων φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων bizhub.

Ταχύτητα, δύναμη, ποιότητα και βραβεύσεις ελέγχου είναι χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωατή η σειρά  bizhub της Konica Minolta .
Σήμερα, η Konica Minolta Ελλάδας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση αυτής της νέας σειράς με την προσθήκη ενός αριθμού νέων συσκευών μονόχρωμης εκτύπωσης συμπεριλαμβανομένου του bizhub 227, 287, 367, οι οποίες συμπληρώνουν την οικογένεια bizhub.

Οι νέες συσκευές μονόχρωμης εκτύπωσης παρέχουν στον χρήστη συνέπεια και εμπειρία,διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη έγχρωμη σειρα η οποία ξεκίνησε το περασμένο έτος. Βελτιωμένη  ευχριστη και  προηγμένη οθόνη αφής, υψηλή ικανότητα και  ταχύτητα σάρωσης, οι νέες μονόχρωμες συσκευές bizhub έχουν σχεδιαστεί για κάθε απαίτηση στο χώρο εργασίας.

Οι νέες σειρές παρέχουν στον χρήστη την δυνατότητα του Mobile Printing μέσα από καθιερωμένα πρωτόκολλα ασύρματης δικτύωσης όπως AirPrint (iOS), Mopria (Android), Google Cloud Print (optional), WiFi Direct (optional), Konica Minolta Print Service (Android), PageScope Mobile (iOS & Android); NFC Authentication and Pairing (Android)

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υψήλη ταχύτητα, σάρωση διπλής όψης για εντατική ροή εργασίας, καθώς και τη βελτίωση της ενσωμάτωσης λογισμικού και σεβασμό προς το περιβάλλον με έγγραφα πιστοποιητικά . Θα παρέχει επίσης ασύρματη επικοινωνία, με τη δυνατότητα να εκτυπώνουν, να σαρώνουν και να αποθηκεύουν έγγραφα από απόσταση.

Με τα κορυφαία περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και με τον έξυπνο οικολογικό μετρητή του bizhub ο οποίος παρακολουθεί τη χρήση της ενέργειας και την Eco Timer που εντοπίζει αυτόματα τις ώρες αιχμής και εκτός αιχμής,και τη μετάβαση σε "κατάσταση αναμονής" και να ενεργοποιέιται όταν κάποιος πλησιάζει τη συσκευή βοηθούν αποτελεσματικά στη βιωσιμότημα και στην ελαχιστοποίηση του κόστους της επιχείρησης .

Με έδρα την Αθήνα, η Alpha Digital προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων με έμπειρους συνεργάτες και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.