premium partner της konica minolta

Τα μηχανήματα γραφείου, όπως τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και οι επαγγελματικοί εκτυπωτές, αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο στον επαγγελματικό χώρο σας, το οποίο είναι απαραίτητο να δουλεύει σωστά, γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, όπως και γενικά στα μηχανήματα εκτύπωσης, απεικόνισης και παρουσίασης, είναι η ιαπωνική εταιρεία Konica Minolta, η επιλογή της οποίας θα σας γλιτώσει από πολύ άγχος για την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων της. Με λίγα λόγια, τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta όπως και οι εκτυπωτές Konica Minolta είναι εγγύηση και αυτή η σιγουριά θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα επείγοντα ζητήματα της εργασίας σας χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε αν το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα ή ο εκτυπωτής είναι εντάξει. Άλλωστε, τα γιαπωνέζικα προϊόντα είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής τους με χαμηλό σχετικά κόστος.

Αφού, λοιπόν, θέλετε να εμπιστευθείτε την Konica Minolta για τα μηχανήματα του γραφείου σας, ένας premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Οι γνώσεις του θα σας κατατοπίσουν, έτσι ώστε να αγοράσετε το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας, ενώ ανάλογα και με την αγορά σας μπορεί να σας προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας για αρκετά χρόνια.

Η εγγύηση θα σας δοθεί, διότι ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής μπορεί να ασχοληθεί με τη συντήρηση και την επισκευή των φωτοαντιγραφικών σας μηχανημάτων με απόλυτη επιτυχία. Η συντήρηση των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων αποτελεί το κλειδί, για να μην παρουσιαστεί κάποια βλάβη και για αυτή τη δουλειά θέλετε τους καλύτερους τεχνίτες που θα έχουν βαθιά γνώση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Παράλληλα, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, είτε εντός είτε εκτός της εγγύησης, ο premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta μπορεί να σας το λύσει χωρίς να ανησυχείτε μήπως κάνει κάποια ζημιά, όπως συμβαίνει συχνά με τεχνικούς που δεν έχουν τα κατάλληλα εφόδια. Η επισκευή φωτοαντιγραφικών Konica Minolta σας δεν ήταν ποτέ σε καλύτερα χέρια. Μάλιστα, μπορεί να σας παρασχεθεί και δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος, ενώ η τεχνική υποστήριξη είναι συνήθως άμεση.

Τέλος, με τη συνεργασία με έναν premium partner έχετε και τη δυνατότητα ενοικίασης φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Επειδή το κόστος αγοράς αυτών των μηχανημάτων μπορεί να είναι μεγάλο, δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες, οι οποίοι ιδιαίτερα στην έναρξη της νέας τους επιχείρησης επιλέγουν τη λύση της ενοικίασης, για να μην χρειαστεί να επενδύσουν ένα μεγάλο αρχικό κεφάλαιο. Οι μισθώσεις φωτοτυπικών μηχανημάτων είναι μια συνήθης πρακτική στην αγορά, όμως είναι πολύ βασικό αυτή να γίνει σε συνεργασία με το επίσημο δίκτυο της Konica Minolta. Παρόλο που δεν επενδύετε πολλά χρήματα στην αρχή, αυτό δεν σημαίνει ότι τα μηχανήματα δεν πρέπει να λειτουργούν σωστά. Για να ξέρετε τι ακριβώς θα βάλετε μέσα στο γραφείο σας και με ποιους θα συνεννοείστε, απευθυνθείτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Konica Minolta και δεν θα χάσετε. Στο ίδιο πλαίσιο, μπορείτε να διαπραγματευθείτε και ένα μικρό μηνιαίο πάγιο ανάλογα με το κάθε μηχάνημα για μισθώσεις leasing εκτυπωτών, τους οποίους στη συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε.