Εκτυπωτές Konica Minolta

Οι εκτυπωτές Konica Minolta βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και αρκετά χρόνια, για πολλούς και καλούς λόγους. Η τεχνολογία Konica Minolta σας δίνει υψηλότερη ποιότητα χρώματος, από ό, τι μπορούν να προσφέρουν οι συμβατικοί εκτυπωτές μονόχρωμης αντικατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μεγέθους επιχειρήσεις μπορούν να παράγουν θαυμάσια έγχρωμα έγγραφα με την ίδια ταχύτητα όπως και στα ασπρόμαυρα B έως και 36 ppm. Μπορείτε να συνδυάσετε το χρώμα και την ασπρόμαυρη εκτύπωση για να καλύψετε τις ανάγκες του καθενός έγγραφου.

Με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου εκτύπωσης που τροφοδοτείται από το προηγμένο σύστημα Emperon Εκτύπωσης της Konica Minolta, μπορείτε να υπολογίζετε στην πλήρη παραγωγικότητα εκτύπωσης. Μέχρι και σε 1 GHz ταχύτητα και 2 GB η κύρια μνήμη θα σας δώσει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για υψηλότερη απόδοση και ανώτερη ποιότητα που άλλοι συμβατικοί εκτυπωτές / φωτοαντιγραφικά δεν μπορούν να συναγωνιστούν.

Για απόλυτη ευελιξία, οι εκτυπωτές Konica Minolta έρχονται με Bluetooth® ασύρματη εκτύπωση και με μια τυπική υποδοχή εμπρόσθιου USB για βολική αποθήκευση αρχείων και την εκτύπωση απευθείας από τη μονάδα USB, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προεπισκόπησης του εγγράφου από το USB, καθώς και η δυνατότητα εισαγωγής / εξαγωγής αρχείων μέσω μνήμης USB από / προς μεμονωμένους θυρίδες χρήστη.

Στην πράξη, οι εκτυπωτές Konica Minolta σας φέρνου αξεπέραστη αξιοπιστία και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Έχουν εσωτερικά εξαρτήματα που έχουν επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Η μεγάλη χωρητικότητα χρώμα του γραφίτη σάς επιτρέπει να δουλεύετε πολύ περισσότερο. Και καθώς διαθέτουν ξεχωριστό μαύρο τύμπανο, ξεχωριστό τύμπανο χρώματος και ατομικές μονάδες εμφάνισης CMYK, τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν όταν απαιτείται για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση τα περιβάλλοντα γραφείου παραγωγής θα επωφεληθούν από την επιτάχυνση της επεξεργασίας, την ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα εξόδου και την οικονομική εκτύπωση που μπορεί να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Η αγορά ενός εκτυπωτή σχετίζεται επίσης με το πακέτο που λαμβάνετε κατά την αγορά σας. Ενώ η ίδια η τεχνολογία θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις σας (και η Konica Minolta σίγουρα μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη), δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, καθώς και αυτό είναι το σημείο όπου η ίδια η Konica Minolta ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της. Δείτε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που η Konica Minolta έχει να προσφέρει. Έχουν Βελτιστοποιημένες Print Services (OPS) για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα πάντα πολύ πιο αποτελεσματικά. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός ποιότητας και εξυπηρέτησης κάθε συσκευής ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Οι απαιτήσεις εκτύπωσης στις μέρες μας έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για ένα συνδυασμό συσκευών που εφαρμόζουν υπηρεσίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές εταιρείες δεν έχουν κανένα πραγματικό μέσο για την παρακολούθηση και τη διαχείριση της χρήσης τους. τα κέντρα της Konica Minolta σε πέντε βασικούς τομείς μπορούν να βοηθούν με αυτό και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Οι τομείς αυτοί είναι : ο στόλος, η χρηματοδότηση, η ασφάλεια, η εξυπηρέτηση και η κοινωνική περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, για χρήση υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.