«Από πέρυσι που αγόρασα τον εκτυπωτή μου, δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην τον χρησιμοποιήσω. Ένα χρόνο τώρα, ο αριθμητής αντιγράφων έχει γράψει 9643 αντίγραφα». Πράγματι, ο μέσος εργαζόμενος θα πατήσει το power του εκτυπωτή του σε καθημερινή βάση, ενώ σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες έκαστος εργαζόμενος σε εταιρεία εκτυπώνει 8000 σελίδες κάθε χρόνο. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta αποτελούν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για κάθε απαίτηση και ανάγκη.

            Οι εκτυπωτές Konica Minolta είναι τα πιο σύγχρονα μέλη μιας οικογένειας με ιστορία 142 χρόνων στο χώρο.  Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την επιτυχία, τη δυναμική και την αξιοπιστία της εταιρείας και των μηχανημάτων της. 41.600 εργαζόμενοι, 150 χώρες πωλήσεων και 1.011 δισεκατομμύρια γιεν πωλήσεων ετησίως. Η Konica Minolta βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αυτοκρατορίας της εκτύπωσης, εξελίσσοντας συνεχώς τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica, με ταχύτατους ρυθμούς ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της τεχνολογίας. Η Alpha digital, με 20ετή εμπειρία στο χώρο της μηχανημάτων εκτύπωσης, είναι ο επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta στην Ελλάδα. Η μεγάλη δυναμικότητα της εταιρείας με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή από μια ευρεία γκάμα από φωτοτυπικά μηχανήματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

            Ακούμε κάθε απορία και απαίτησή σας, για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε σε ένα μηχάνημα που θα καλύπτει τις εξής παραμέτρους:

  1. Πολλαπλές λειτουργίες
  2. Ταχύτητα
  3. Όγκος και ποιότητα
  4. Έγγραφα διπλής όψης
  5. Διεπαφή χρήστη

            Οι απαντήσεις που θα μας δώσετε, θα καθορίσουν και την τελική επιλογή. Το πρώτο βασικό κριτήριο είναι για ποια εργασία χρειάζεστε τον εκτυπωτή σας. Τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα all in one (πολυμηχανήματα) προσφέρουν δυνατότητες σάρωσης, αντιγραφής, εκτύπωσης ή/ και φαξ. Ο κατάλληλος εκτυπωτής για τις ανάγκες σας θα βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Παράλληλα, πρέπει να σκεφτείτε την ταχύτητα και τον όγκο της εργασίας για την οποία θέλετε τον εκτυπωτή. Είναι σημαντικό να προτιμήσετε το φωτοτυπικό μηχάνημα με βάση την ικανότητα και την παραγωγή του. Η ποσότητα και ποιότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια. Εάν παραδείγματος χάριν στόχος σας είναι να εκτυπώνετε κυρίως έγγραφα, ο εκτυπωτής  laser  είναι η πιο σωστή επιλογή, λόγω του χαμηλότερου κόστους ανά σελίδα, της ποιότητας εκτύπωσης -πιο έντονο κείμενο, χωρίς να μουτζουρώνει- και της ταχύτητας. Αντίθετα, εάν επιθυμείτε «αστραφτερές» εργασίες με έντονα χρώματα που θα μαγνητίζουν το μάτι, θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε κάποιο από τα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα, καθώς τα χρώματά του αποτελέσματος είναι σαφώς πιο έντονα. Οι φωτογραφίες, από την άλλη, έχουν αποκλειστικά αφιερωμένα σε αυτές μηχανήματα, με εξειδικευμένες λειτουργίες για άψογο αποτέλεσμα, αλλά ένα έγχρωμο φωτοτυπικό καλής ποιότητας δεν υστερεί. Η δυνατότητα αντιγραφής ή σάρωσης εγγράφων διπλής όψης είναι βασική -κυρίως στις περιπτώσεις πολλών χρηστών-, ενώ τέλος η διεπαφή με το μηχάνημα είναι το τελευταίο καθοριστικό κριτήριο. Ένας «εύκολος» εκτυπωτής, με εύκολο μενού και πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή.

            Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν τη στιγμή που θα επιλέξετε και θα αγοράσετε το φωτοτυπικό σας μηχάνημα. Βρισκόμαστε με αξιοπιστία και συνέπεια δίπλα σας για κάθε ενδεχόμενη επισκευή Konica Minolta μηχανήματος ή για αντικατάσταση αυτού. Εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε δε σταματούν τη στιγμή που οι επαγγελματικοί εκτυπωτές μας φτάσουν στα χέρια σας. Οι εταιρικές μας συμβάσεις για συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων εξασφαλίζουν την επισκευή φωτοαντιγραφικών συσκευών όποιας κατηγορίας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη.