bizhub c754e konica minolta

O εκτυπωτής αποτελεί μια συσκευή που χρησιμοποιούμε καθημερινά, σε όποια κοινωνική ομάδα κι αν ανήκουμε, ανεβάζοντας ως αποτέλεσμα τον ετήσιο αριθμό των εκτυπώσεων στα 45 τρισεκατομμύρια. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της προτίμησής σας για 142 χρόνια. Η πορεία της εταιρείας ξεκίνησε το 1873, όταν ο Rokusaburo Sugiura ξεκινά την πώληση φωτογραφικών και λιθογραφικών υλικών στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Αυτή είναι και η αφετηρία της ίδρυσης της Konica Corporation. Σήμερα, τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica προσφέρουν διάφορες ταχύτητες και επιλογές εκτύπωσης,  καλύπτοντας τις ανάγκες γραφείων κάθε μεγέθους. Η γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνει έγχρωμα πολυλειτουργικά συστήματα με ευελιξία διαμόρφωσης, βραβευμένους έγχρωμους εκτυπωτές laser, ευέλικτα ασπρόμαυρα συστήματα, μια επιλογή από μονόχρωμους εκτυπωτές Minolta που ξεκινά από μονάδες γραφείου και φτάνει μέχρι μονάδες για ομάδες εργασίας, καθώς επίσης και αποδοτικές μονάδες all in one με μικρό μέγεθος.

            Η Alpha digital, με 20ετή εμπειρία στο χώρο της μηχανημάτων εκτύπωσης, είναι ο επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της KONICA MINOLTA στην Ελλάδα. Η μεγάλη δυναμικότητα της εταιρείας με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας μέσα από ένα «στόλο» από εκτυπωτές και φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta.

Έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα

Οι πιο όμορφες στιγμές σας είναι γεμάτες χρώματα. Για να αποτυπωθούν όμως στο χαρτί και να μείνουν για πάντα δίπλα σας, ένας έγχρωμος εκτυπωτής είναι αναγκαίος. Οι τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζει η Konica Minolta καθώς και η έρευνα σε τεχνολογίες αιχμής έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων ειδικά στο χώρο των έγχρωμων μηχανημάτων. Η ποιότητα και η ζωντάνια των χρωμάτων και η ανάλυση που προσφέρεται είναι συγκριτικά ανώτερες από άλλα μηχανήματα του είδους.

Φωτοαντιγραφικά μηχανήματα Konica Minolta

Η Konica Minolta προσφέρει στους πελάτες της μια νέα σειρά ασπρόμαυρων φωτοαντιγραφικών και φωτοτυπικών μηχανημάτων, τη bizhub.  Στα ήδη μέλη της  οικογένειας της bizhub, που διακρίνεται για την ταχύτητα, τη δύναμη και την ποιότητα της, προστίθεται τώρα ένας αριθμός νέων συσκευών μονόχρωμης εκτύπωσης. Τα νέα φωτοτυπικά μηχανήματα παρέχουν στο χρήστη τη δυνατότητα του Mobile Printing μέσα από καθιερωμένα πρωτόκολλα ασύρματης δικτύωσης.

            Τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα, σάρωση διπλής όψης για εντατική ροή εργασίας, βελτίωση της ενσωμάτωσης λογισμικού και σεβασμό προς το περιβάλλον. Με τα κορυφαία περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και τον έξυπνο οικολογικό μετρητή, το μηχάνημα μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής και ενεργοποιείται όταν κάποιος το πλησιάζει, βοηθώντας αποτελεσματικά τόσο στη βιωσιμότητα της συσκευής όσο και στην ελαχιστοποίηση του κόστους της επιχείρησης σας.

Συντήρηση και επισκευή Konica Minolta

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε δεν τελειώνουν από τη στιγμή που οι επαγγελματικοί εκτυπωτές φτάσουν στα χέρια σας. Με συνέπεια και αξιοπιστία προσφέρεται κάθε λύση υποστήριξης στα μέτρα σας. Οι συμβάσεις για συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων παρέχουν οικονομική υποστήριξη όπου, όταν και όπως την χρειάζεστε. Αφορούν:

  • Το προβλέψιμο κόστος εκτύπωσης: Τα αναλώσιμα, εκτός των μέσων εκτύπωσης, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της σύμβασης υπηρεσιών.
  • Την άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη: Εάν απαιτείται, η παρουσία μηχανικού για την επισκευή φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, ένας από τους εκπαιδευμένους συνεργάτες μας θα έρθει στο χώρο σας μέχρι την επόμενη εργασιακή ημέρα. Όλα τα ανταλλακτικά, η εργασία, το λογισμικό και τα έξοδα μετακίνησης συμπεριλαμβάνονται.