Επιλέγοντας Ψηφιακά Μηχανήματα Konica Minolta

Η επιλογή ενός ψηφιακού φωτοαντιγραφικού για την επιχείρησή σας δεν είναι τόσο εύκολη όσο ίσως φαντάζεστε. Αν ψάχνετε για ένα πολυμηχάνημα Konica Minolta για την επιχείρησή σας, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει κατά πόσον ένα ψηφιακό μηχάνημα είναι κατάλληλο για εσάς.

Αν και αναλογικά φωτοτυπικά μηχανήματα είναι ακόμα διαθέσιμα στην αγορά, το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων φωτοαντιγραφικών τώρα ανήκουν σε ψηφιακά μοντέλα. Τα Αναλογικά μηχανήματα έχουν σε μεγάλο βαθμό υποβαθμιστεί στο παρελθόν. Αν και πολλά γραφεία εξακολουθούν να έχουν τα αναλογικά μηχανήματα γιατί θεωρούνται ευρέως ως μηχανήματα ευκολίας. Με τον ίδιο τρόπο που οι ψηφιακές λήψεις αντικαταστήσει τις αναλογικές λήψεις και τους δίσκους τα αναλογικά φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν αποτύχει να συμβαδίσουν με τους ψηφιακούς ομολόγους τους για δύο λόγους: την παραγωγικότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα που προσφέρουν είτε σε έναν εργασιακό χώρο, είτε σε ένα σπίτι.

Συχνά πολύ-λειτουργικές στο πεδίο εφαρμογής, οι ψηφιακές φωτοαντιγραφικές συσκευές είναι όλα-σε-ένα μηχανήματα για , δυνατότητα σάρωσης, αντιγραφής, εκτύπωσης (μέσω σύνδεσης με το δίκτυο), φαξ, και τη λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτός ο σχεδιασμός μηχανημάτων Konica Minolta παρέχει υψηλό βαθμό εξοικονόμησης κόστους άνω των αναλογικών μοντέλων, ακόμα και τα μεγαλύτερα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, καθιστώντας την κυριότητα ή χρηματοδοτική μίσθωση ενός μοντέλου in-house πολύ πιο αποδοτική από ό, τι να αναθέσει κανείς σε εξωτερικούς συνεργάτες τη λειτουργία.

Πώς να επιλέξετε

Η απόφαση για την αγορά σας θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών των ψηφιακών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, που θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τις διάφορες μάρκες και μοντέλα. Αυτά περιλαμβάνουν:

Ταχύτητα εκτύπωσης - Σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα που κάλυπταν περίπου 30 σελίδες ανά λεπτό (ppm), οι νεότερες ψηφιακές φωτοαντιγραφικές συσκευές είναι ικανές για εκτύπωση από 22 ppm για τα μοντέλα χαμηλότερης τιμής έως 100 ppm για τα πιο ακριβά μοντέλα. Με μείωση στις απαιτήσεις προθέρμανσης, οι ταχύτητες "πρώτου αντιγράφου" έχουν επίσης βελτιωθεί και τώρα κυμαίνονται μεταξύ 3.5 - 7.5 δευτερόλεπτων.

Όγκος εκτύπωσης - Ανάλογα με το μέγεθος της μηχανής, η χωρητικότητα χαρτιού συχνά αναφέρεται ως "δίσκος" και "κασέτα". Τα βασικά μοντέλα είναι ικανά για 100 φύλλα στο δίσκο και 250 στην κασέτα. Τα μεγάλης κλίμακας, μηχανήματα πολλαπλών λειτουργιών Konica Minolta μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 500 φύλλα στο δίσκο και περισσότερα από 2.000 φύλλα συχνά διανέμονται σε δύο ή περισσότερες κασέτες.

Προστιθέμενες λειτουργίες - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν πραγματικά τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος σε ολόκληρο την εταιρεία. Οι πολυλειτουργικές συσκευές μπορεί να περιλαμβάνουν ασύρματη συνδεσιμότητα, διαδραστικά στοιχεία ελέγχου με οθόνη αφής, επεξεργασία εικόνας, μεγάλους ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους για την αποθήκευση εγγράφων, ενισχυμένη ασφάλεια και τη μείωση του λειτουργικού κόστους, μέσω της συμμόρφωσης με το σύστημα Energy Star.

Δυνατότητες γραφικών - κοινώς γνωστή ως πολλαπλών λειτουργιών ή παραγωγή εκτυπωτών, τα μοντέλα με δυνατότητες γραφικών εξασφαλίζουν την υψηλότερη ανάλυση (τα 2.400 x 2.400 dpi είναι στάνταρ), καθώς και τη διαχείρισης χρώματος μέσω του ελέγχου των πέντε χρωμάτων. Τα μοντέλα αυτά παρέχουν αξιόπιστη και ακριβής αναπαραγωγή του υλικού πηγής, είτε προέρχεται από ένα υπάρχον πραγματικό έγγραφο ή παράγονται νέα από μία από τις μυριάδες συμβατές πλατφόρμες λογισμικού.