Έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα

Το κλασικό μονόχρωμο εκτυπωτικό των επιχειρήσεων συνεχίζει να πωλεί εκπληκτικά καλά, αλλά τα καλύτερα μηχανήματα για την επιχείρησή σας είναι σίγουρα τα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα που διατίθενται στην αγορά σήμερα σε εκπληκτικές τιμές.

Πώς μπορείτε να αποφασίσετε ποια τεχνολογία και επίπεδο λειτουργίας είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας; Πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε; Πάρτε το χρόνο να σκεφτείτε τι μπορείτε να εκτυπώσετε, και πόσες φωτοτυπίες χρειάζεστε την ημέρα ή το μήνα, και αν χρειάζεστε επιπλέον χαρακτηριστικά ή χώρο για να αναπτυχθούν. Θυμηθείτε να ελέγξετε το κόστος των αναλώσιμων για να βεβαιωθείτε ότι τα τρέχοντα έξοδα σας θα είναι υποφερτά.

Υπάρχουν δύο κύριες ταξινομήσεις των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων: οι έγχρωμοι και οι μονόχρωμοι. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα έγχρωμο φωτοτυπικό, διότι προσφέρει περισσότερες λειτουργίες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν από την αγορά σας. Τα ασπρόμαυρα φωτοτυπικά μηχανήματα θα είναι τυπικά λίγο φθηνότερα από ό, τι τα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά του ίδιου διαμετρήματος. Αν ψάχνετε για ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για μεγάλο όγκο εργασιών και δεν απαιτείτε συχνά έγχρωμες φωτοτυπίες, μπορείτε ίσως να προτιμήσετε ένα κλασικό μηχάνημα. Αν, όμως, σας περιμένουν μεγάλες ποσότητες έγχρωμης αντιγραφής- κάτι που είναι τυπικό για τις γραφικές εταιρίες σχεδίου ή καταστήματα εκτύπωσης , αλλά και μεγάλες εταιρείες κάθε τομέα, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα μηχάνημα υψηλής ποιότητας για έγχρωμα αντίγραφα.

Αν και είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τις προδιαγραφές που έχουν τα σύγχρονα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την αγορά σας, και να εξετάσετε κυρίως αν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα εξαιρετικά υψηλό όγκο αντιγράφων που θα απαιτήσει σαφώς υψηλότερης ποιότητας μηχανήματα. Η τακτική χρήση δεν θα απαιτήσει μια μέγιστη ταχύτητα αντίγραφων πάνω από πενήντα. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα που υπερβαίνουν αυτή την ταχύτητα είναι σημαντικά πιο ακριβά και συνιστώνται μόνο για χρήση που απαιτεί εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, αντίγραφα.

Τα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα είναι σαφώς πιο ακριβά από τα μονόχρωμα, καθώς επιτελούν πολλές περισσότερες λειτουργίες.

Αυτό είναι το μέγιστο όγκο των αντιγράφων που η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να χειριστεί, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Συνιστάται να αγοράσετε ένα φωτοτυπικό που έχει ένα σημαντικά υψηλότερο μηνιαίο κύκλο εργασίας από την πραγματική αναμενόμενη χρήση σας. Σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον μάρκετινγκ, τα μέτρα των κατασκευαστών είναι σπάνια εκπρόσωπος του όγκου για τον οποίο προορίζεται η συσκευή. Παρά το γεγονός ότι ο μηνιαίος κύκλος είναι ένας καλός δείκτης της συνολικής ανθεκτικότητας του φωτοτυπικού μηχανήματος, χρησιμοποιώντας το φωτοαντιγραφικό για όγκους αντίγραφων σε αυτή την προδιαγραφή θα απαιτεί τη σταθερή μηνιαία συντήρηση και αντικατάσταση των αναλώσιμων.

Καθίσταται σαφές επομένως ότι για να επιλέξετε το σωστό φωτοαντιγραφικό για το γραφείο σας, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα παραγόντων για να εξετάσετε, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τη σκοπούμενη χρήση. Με τις τιμές να ποικίλουν από κάποιες εκατοντάδες ως πολλές χιλιάδες ευρώ, το να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα χωρίς να ξεφύγετε εντελώς από τον προϋπολογισμό σας απαιτεί έρευνα σε μια ευρεία γκάμα από έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες που μπορείτε να έχετε ανάλογα με το είδος επιχείρησης που έχετε.