Το ανεξίτηλο της εκτύπωσης έχει όνομα:  Konica Minolta

Τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχεται η εταιρεία, δίνουν ζωή και χρώμα σε κάθε σας εμπειρία και ιδέα: από τις φωτογραφίες της βραδινής εξόδου μέχρι την εργασία για το μεταπτυχιακό. Οι έγχρωμοι και ασπρόμαυροι εκτυπωτές Konica Minolta αποτελούν τον πιο πιστό συνεργάτη κάθε γραφείου και κάθε ιδιώτη, χάρη στην εγγύηση, την αξιοπιστία και την ποιότητα που φέρει η πολυετής πείρα και η τεχνολογική εξέλιξη της εταιρείας.

            Η πορεία της εταιρείας άρχισε το 1873, όταν ο Rokusaburo Sugiura ξεκινά την πώληση φωτογραφικών και λιθογραφικών υλικών στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Αυτή είναι και η αφετηρία της ίδρυσης της Konica Corporation. Η εξέλιξη της εταιρείας μέχρι τα επιτυχημένα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta, που δίνουν λύση σε κάθε σας ανάγκη εκτύπωσης, αριθμεί 142 χρόνια. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τη δυναμική της εταιρείας και των μηχανημάτων της. 41.600 εργαζόμενοι, 150 χώρες πωλήσεων και 1.011 δισεκατομμύρια γιεν πωλήσεων ετησίως (33% στην Ευρώπη, 20% στην Ιαπωνία, 23% στην Βόρεια Αμερική και 24% στην υπόλοιπη Ασία και στις λοιπές ηπείρους).  

            Σήμερα, τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica με τη καινοτόμο σειρά των προϊόντων bizhub προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε. Η γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνει έγχρωμα πολυλειτουργικά συστήματα με ευελιξία διαμόρφωσης, βραβευμένους έγχρωμους εκτυπωτές laser και inkjet, ευέλικτα ασπρόμαυρα συστήματα, μονόχρωμους εκτυπωτές (από μονάδες γραφείου μέχρι μονάδες για ομάδες εργασίας) και αποδοτικές μονάδες όλα-σε-ένα με μικρό μέγεθος (all in one, πολυμηχανήματα).

Έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα

            Οι τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζει η Konica Minolta καθώς και η έρευνα σε τεχνολογίες αιχμής έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων ειδικά στο χώρο των εγχρώμων μηχανημάτων. Η ποιότητα και η ζωντάνια των χρωμάτων και η ανάλυση που προσφέρεται είναι συγκριτικά ανώτερες από άλλα μηχανήματα του είδους. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα για να καλύψουν τις ανάγκες τους καθότι αποτελούν διαχρονική επένδυση.

Φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta

            Η Konica Minolta προσφέρει στους πελάτες της μια νέα σειρά ασπρόμαυρων φωτοτυπικών μηχανημάτων, τη bizhub.  Η οικογένεια bizhub διακρίνεται για την ταχύτητα, τη δύναμη και την ποιότητα της. Σε αυτήν προστίθεται τώρα ένας αριθμός νέων συσκευών μονόχρωμης εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των bizhub 227, 287, 367. Τα νέα φωτοτυπικά μηχανήματα παρέχουν στο χρήστη τη δυνατότητα του Mobile Printing μέσα από καθιερωμένα πρωτόκολλα ασύρματης δικτύωσης. Τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από πρόσθετα πλεονεκτήματα (σάρωση διπλής όψης για εντατική ροή εργασίας, βελτίωση της ενσωμάτωσης λογισμικού και σεβασμό προς το περιβάλλον).

Υπηρεσίες- Επισκευή Konica Minolta   

Η Alpha digital, με 20ετή εμπειρία στο χώρο της μηχανημάτων εκτύπωσης, είναι ο επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta στην Ελλάδα. Η μεγάλη δυναμικότητα της εταιρείας με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας ανάμεσα σε ένα «στόλο» από εκτυπωτές και φωτοτυπικά μηχανήματα. Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί, καθότι βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε ενδεχόμενη επισκευή Konica Minolta μηχανήματος ή για αντικατάσταση αυτού. Εγγυόμαστε, με συνέπεια και αξιοπιστία, ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε δεν σταματούν τη στιγμή που οι επαγγελματικοί εκτυπωτές μας φτάσουν στα χέρια σας. Οι εταιρικές μας συμβάσεις για συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων εξασφαλίζουν την επισκευή φωτοαντιγραφικών συσκευών όποιας κατηγορίας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη.